Activiteiten

GEZOCHT >> BASSEN en TENOREN

Wij zingen meerstemmige tijdloze popmuziek onder leiding van Sebastiaan Philippa en met begeleiding van ons eigen combo (keyboards, gitaar, basgitaar, drums en saxofoon). Wij streven, samen met onze dirigent, naar het neerzetten van een muzikaal en kwalitatief hoogwaardige show in een sfeer van saamhorigheid, enthousiasme en gezelligheid.  Lekker zingen met een live-band, koffie in de pauze en een gezellig drankje aan de bar na afloop!!  Ben je tussen de 37 en 63 jaar en houd je van zingen en gezelligheid, dan ben je bij ons van harte welkom om een keer te komen kijken en luisteren. Stuur dan een berichtje naar ons mailadres. Wij komen graag met je in contact.

Waar:  Popcentrum Nederland 3, Lange Spruit 84 te Wateringen

Wanneer:  Donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Website:  www.40forever.nl

AGENDA

2024

*25 mei: Korenfestival Alphen a/d Rijn

*1 juni: Korenfestival Middelburg

Op zondag 8 december 2024 brengen we een gloednieuwe show geheel geproduceerd door leden van 40forever met als titel:

Times are changing, and so R we

EEN OPTREDEN VERZORGEN

Het koor 40forever is al ruim 25 jaar een meerstemmig koor met eigen combo en dirigent. Het koor zingt Engels- en Nederlandstalig repertoire in diverse muziekstijlen vanaf de jaren 60 tot heden. De zangers en muzikanten delen hun maatschappelijke betrokkenheid en hun passie voor muziek maken graag met een zo groot mogelijk publiek.

Wij kunnen ook voor u een optreden  verzorgen, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid.   Als daar interesse voor is, kunt u het beste deze aanvraag invullen.