Activiteiten

THEATERKOOR 40FOREVER ZOEKT BASSEN EN TENOREN !! 
[ vervolg ]   
Wij zingen meerstemmige tijdloze popmuziek onder leiding van Sebastiaan Philippa en met begeleiding van ons eigen combo.
Wij streven, samen met onze dirigent, naar het neerzetten van een muzikaal kwalitatieve show in een sfeer van saamhorigheid, enthousiasme en gezelligheid.  Lekker zingen met een live-band, koffie in de pauze en een gezellig drankje aan de bar na afloop!! 
Ben je tussen de 37 en 63 jaar en houd je van zingen en gezelligheid, dan ben je bij ons van harte welkom om een keer te komen kijken en luisteren. Laat het ons weten via de website. Wij nemen graag contact met je op.
Waar?           Popcentrum Nederland 3, Lange Spruit 84 Wateringen
Wanneer?  Donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur
Website?    www.40forever.nl

De Passion 2.0   

In overleg met het kerkbestuur van de Bartholomeuskerk in Poeldijk hebben wij helaas moeten besluiten dat het opvoeren van De Passion 2.0 op 2 april 2021 door de Corona omstandigheden niet haalbaar was. Een nieuwe afspraak is gemaakt: 15 april 2022 staat nu in de agenda!   Theaterkoor 40forever zal er alles aan doen om hier een mooie, sfeervolle uitvoering van te maken.   Wij hopen dat u er op 15 april 2022 bij bent!

AGENDA

Er staan nu geen  andere optredens gepland. 

EEN OPTREDEN VERZORGEN  ?

Het koor 40forever is al 25 jaar een meerstemmig koor met eigen combo en dirigent. Het koor zingt Engels- en Nederlandstalig repertoire in diverse muziekstijlen vanaf de jaren 60 tot heden. De zangers en muzikanten delen hun maatschappelijke betrokkenheid en hun passie voor muziek maken graag met een zo groot mogelijk publiek.

Als de virus maatregelen het toelaten, kunnen wij ook voor u een optreden  verzorgen, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid.   Als daar interesse voor is, kunt u het beste deze aanvraag invullen.