Activiteiten

 

ONDERWEG MET PASSIE    >>>   GA MET ONS MEE!

Op Goede Vrijdag 15 april om 20.00 uur brengen wij, in samenwerking met Stichting Vrienden Bartholomeus en na 2 jaar uitstel, het aloude lijdensverhaal van Jezus op eigen wijze ten gehore met muziek, woord en beeld. Universele thema’s als hoop en liefde zijn verwerkt in het stuk en verbinding wordt gelegd tussen heden en verleden. Nummers van o.a. Adèle en Enya maken hiervan onderdeel uit.

Dit alles zal plaatsvinden in de H. Bartholomeuskerk te Poeldijk. De voorstelling is gratis, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten wordt op prijs gesteld.

We zien jullie graag op 15 april!

THEATERKOOR 40FOREVER ZOEKT BASSEN EN TENOREN !!  [ vervolg ]    Wij zingen meerstemmige tijdloze popmuziek onder leiding van Sebastiaan Philippa en met begeleiding van ons eigen combo. Wij streven, samen met onze dirigent, naar het neerzetten van een muzikaal kwalitatieve show in een sfeer van saamhorigheid, enthousiasme en gezelligheid.  Lekker zingen met een live-band, koffie in de pauze en een gezellig drankje aan de bar na afloop!!  Ben je tussen de 37 en 63 jaar en houd je van zingen en gezelligheid, dan ben je bij ons van harte welkom om een keer te komen kijken en luisteren. Laat het ons weten via de website. Wij nemen graag contact met je op. Waar?           Popcentrum Nederland 3, Lange Spruit 84 Wateringen Wanneer?  Donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur Website?    www.40forever.nl

AGENDA

15 april 2022  De Passion in de Bartholomeuskerk Poeldijk

 4 juni 2022     Korenfestival Middelburg

18 juni 2022  Rotjekoor Rotterdam

EEN OPTREDEN VERZORGEN  ?

Het koor 40forever is al 25 jaar een meerstemmig koor met eigen combo en dirigent. Het koor zingt Engels- en Nederlandstalig repertoire in diverse muziekstijlen vanaf de jaren 60 tot heden. De zangers en muzikanten delen hun maatschappelijke betrokkenheid en hun passie voor muziek maken graag met een zo groot mogelijk publiek.

Als de virus maatregelen het toelaten, kunnen wij ook voor u een optreden  verzorgen, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid.   Als daar interesse voor is, kunt u het beste deze aanvraag invullen.