Activiteiten

GEZOCHT >> BASSEN, TENOREN EN EEN PIANIST / TOETSENIST

Wij zingen meerstemmige tijdloze popmuziek onder leiding van Sebastiaan Philippa en met begeleiding van ons eigen combo. Wij streven, samen met onze dirigent, naar het neerzetten van een muzikaal kwalitatieve show in een sfeer van saamhorigheid, enthousiasme en gezelligheid.  Lekker zingen met een live-band, koffie in de pauze en een gezellig drankje aan de bar na afloop!!  Ben je tussen de 37 en 63 jaar en houd je van zingen en gezelligheid, dan ben je bij ons van harte welkom om een keer te komen kijken en luisteren, of ben je een goede pianist / keyboardspeler ? Laat het ons weten via de website. Wij nemen graag contact met je op.
Waar?          Popcentrum Nederland 3, Lange Spruit 84 Wateringen Wanneer?  Donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur
Website?    www.40forever.nl

ONDERWEG MET PASSIE    >>>   VELEN GINGEN MET ONS MEE!

Goede Vrijdag 15 april 2022 brachten wij, in samenwerking met Stichting Vrienden Bartholomeus en na 2 jaar uitstel, het aloude lijdensverhaal van Jezus op eigen wijze ten gehore met muziek, woord en beeld. Universele thema’s als hoop en liefde waren verwerkt in het stuk en verbinding werd gelegd tussen heden en verleden. Dit alles vond plaats in de H. Bartholomeuskerk te Poeldijk. De voorstelling was gratis. Na afloop hebben we veel positive reacties en complimenten mogen ontvangen.

AGENDA

13 mei:  IJSSELSTEIN optreden op het Fulco’s Vocaal  Festival. 
meer informatie zie  Fulco-s-vocaal-festival 

EEN OPTREDEN VERZORGEN?

Het koor 40forever is al 25 jaar een meerstemmig koor met eigen combo en dirigent. Het koor zingt Engels- en Nederlandstalig repertoire in diverse muziekstijlen vanaf de jaren 60 tot heden. De zangers en muzikanten delen hun maatschappelijke betrokkenheid en hun passie voor muziek maken graag met een zo groot mogelijk publiek.

Wij kunnen ook voor u een optreden  verzorgen, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid.   Als daar interesse voor is, kunt u het beste deze aanvraag invullen.